miercuri, 18 februarie 2009

Confuzie....

Sunt oameni care te marcheaza...indiferent ca vrei sau nu...sunt oameni care vor sa o faca si oaeni care pur si simplu trecand prn viata ta isi lasa amprenta...Societate e importanta pentru noi, prietenii sunt importanti, familia e importanta si chiar si oamenii cu care vii in contact intampaltor pot sa-ti marcheze nu viata...ci o infima parte din viata ta mica...
Incep cu intrebari de genul "de ce?","cu ce scop?","ce avantaje poate avea?" si continui asa pana reusesc sa inteleg...dar sunt is persoane care...oricat ai incerca...nu poti sa le intelegi...
Desi nu au nici un avantaj de pe urma ta ,aceste persoane au ca scop zapacirea ta si producerea unei stari de inhibare...dar DE CE?
Sunt confuza....

6 comentarii:

  1. confuzia nu duce la nimic bun...crede-ma...o spun din experienta

    RăspundețiȘtergere
  2. pana la urma cel mai important e sa-ti vezi de drumul tau. mai putin conteaza sfaturile. mai mult conteaza vointa de a face ceva. ceva bun. care sa reziste.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Razvan:Stiu..confuzia nu face altceva decat...sa-ti provoace o stare de EMO:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dan Gheorghe: Drumul meu...hmz...poate ca drumul meu inca nu pot sa-l urmez...sfaturile..conteaza doar in masura in care consideri tu ca e necesar ...iar vointa sa fac ceva rezistent in timp...nu stiu daca voi face istorie..dar sper sa pot ajuta la schimbarea in bine...eventual macar a mea:)

    RăspundețiȘtergere
  5. EMO zici, a?

    ...fiecare scrie istorie in felul lui, pentru ca fiecare se face remarcat prin ceva! absolut fiecare...pentru toti exista cel putin un moment de glorie! chiar si dominat de confuzie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Razvan:Si stalin si Hitler au facut istorie nU?:) si erau destul de "confuzi " oamenii:))

    RăspundețiȘtergere