miercuri, 18 februarie 2009

Dor de mare....

Mi-e dor de mare..mi-e dor de sunetul valurilor ce se sparg inspumate de stanci,de diguri,de mal... Mi-e dor de rasarit...Mi-e dor sa privesc cum iese din mare soarele si se ridica usor pe cer privindu-ne ca un stapan si incalzindu-ne protector... Mi-e dor de apus cu lumina sa rosiatica... Mi-e dor de zumzetul ce se creeaza in fiecare zi pe plaja...de copii care se joaca inocenti in nisip creand primele lor castele "de poveste"... Mi-e dor sa ma intep in scoici si sa le adun apoi ascultand MAREA in ele... Mi-e dor sa simt nisipul ud sub talpi...sa-l simt cum ma mangaie delicat ... Vreau sa stau pe palja si sa privesc in gol...sa privesc Marea..sa o ascult... Mi-e dor sa ma intind noaptea pe nisip si sa privesc cerul instelat ,care parca face plecaicuni la MARE...
Cand ajung la mare imi place sa ascult pescarusii ..sa ii urmaresc cum zboara si cum se apropie usor de turisti...cum cauta de mancare.
Mi-e dor de tot ce inseamna MAREA:veselie,joc,uitare,dans,distractie,prietenie,zambet,poze,rasarit,apus,scoici,nisip,sarut,apa,valuri,liniste,stele,soare,sarut,apa,dragoste,vise,bucurie,copilarie,apa,sarut,sare,ud,bronz,alge,meduze,apa,dragoste,lumini,muzica,galagie,speranta,apa,calm,agitatie,mister,suflet,nisip,scoici,apa,sarut,iubire.........

5 comentarii:

  1. se pare ca nu sunt singurul melancolic profund pe'aici :P

    frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ar fi placut sa pui niste poze facute de tinee...marea vazuta prin ochii tai...marea ta...

    dar si astea sunt frumoase oricum ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Razvan:O sa pun si MAREA mea...acum finalizam:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate neputintele se reduc la una:aceea de a evada din propria tristete...si cred ca tu ai reusit...imi plac foarte mult textele tale...multa inspiratie in continuare.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact la asta ma gandeam si eu, ca mi-e dor de mare, de toate lucrurile pe care le-ai mentionat acolo. Abia astept sa vina 1 mai :)

    RăspundețiȘtergere