vineri, 15 ianuarie 2010

Remember!


Am inceput sa scriu pe blogg la inceput "just for fun",apoi sa ma descarc,iar apoi pur si simplu din plictiseala.Am creat personaje,m-am creat pe mine in mici atomi,in mici particule, in ce as fi putut fi, ce mi-as fi dorit sa fiu sau,poate chiar ce am fost.Am scris in general despre ce nu aveam in viata mea si mi-as fi dorit sa am. Am fost propriul meu creator si propriul meu personaj.Am visat si m-am incurajat prin propriile cuvinte.Am scris atata timp cat am simtit nevoia si voi mai scrie atunci cand voi simti ca trebuie sa "ma confesez". Nu am crezut ca voi scrie mai mult de 3 randuri,dar un amestec de frustrari,imaginatie, tristete si o descoperire a propriei mele persoane m-au facut sa scriu "telenovele".Tu cititorule ,fire obiectiva , m-ai criticat in mod evident de la inceput si pana acum si poate ma vei critica si de acum incolo. Am sa ma opresc sau nu din scris asta ramane de vazut.
Am vazut cititori care m-au ironizat,care au ras de "visele" si "povestile" mele dar asta este fiecare intelege lumea intr-un anumit fel. Eu o vad printre lacrimi si suspine asa cum este ea : un diamant care asteapta sa fie slefuit. Cand scrii, indiferent unde faci asta,pe coli albe,pe caiete studentesti,pe servetele sau pe net, esti intotdeauna altcineva. Atunci cand vorbesti esti altcineva de fiecare data si "te dai destept" incercand sa vorbesti "chestii inteligente" cu oamenii din jur. Intr-un fel sau altul , toti cautam sa ne remarcam prin ceva. De cele mai multe ori reusim sa facem exact contrariul a ceea ce ne propunem si sa parem nesemnificativi si "prosti". Cei care reusesc sa treaca de masca pe care o purtam si sa vada esenta, aceia care reusesc sa ne inteleaga, sa ne iubeasca si sa ne aprecieze asa cum suntem : simpli,urati,prosti, aroganti,mincinosi,copii , visatori,naivi...aceia sunt OAMENII pe care ii vreau in jurul meu. Cei care nu ma judeca pentru greseli si ma pretuiesc indiferent ce am fost incurajandu-ma sa devin EU:)

2 comentarii:

  1. nimeni nu-i perfect,dar nu vrem sa ne vedem defectele noastre. felicitari pentru tot ce ai scris mie una mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere