miercuri, 11 martie 2009

Putin confuza...

Copilarie- perioada a vietii umane, intermediara intre idiotia prunciei si nebunia tineretii- la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii. (Ambrose Bierce)




Am observat ca majoritatea oamenilor din jurul meu se ascund sub o masca de sarcasm,sub o masca rece,sub o masca impenetrabila spun ei...Nici unul, ce credeti?, nu simte,nu iubeste,nu se gandeste la viitor si ia viata in ras...Ciudat...
Pentru ca toti ,gandesc destul de bine pentru varsta lor,toti au trecut prin intamplari nefericite care i-au marcat si i-au maturizat...si toti ii judeca pe cei care gandesc logic,care gandesc "matur",care pun probleme cotidiene...
Nu inteleg de ce toata aceasta ameteala,de ce toate aceste jocuri si aceste invartiri in jurul cozii...toti suntem oameni...toti gandim...de ce trebuie sa aratam celorlalti o masca de superficialitate...
Chiar credeti ca sutneti mai interesanti jucand rolul unor copii fara minte ,unor oameni artificiali care nu au nimic de spus?
Sincer ma plictisesc oamenii care nu stiu sa gandeasca...Am scirs la un moment dat ca oamenii sunt povesti fara sfarsit...povesti care trebuiesc descoperite ....Pai,cam asta e ideea...Rolul personajelor mele e acela de a se dezvalui...nu de a se ascunde sub acea patura de gheata...sub acel praf de nepatruns al indiferentii...personajel si cartile mele simt,traiesc,iubesc,imbatranesc ramannd mereu tinere...dar cel mai important ...au ceva de spus!!!

De ce sa ne prefacem ca nu gandim?Nu pricep rostul...Asta e ..paote uneori gandesc prea mult...SI? Cu ce ma face asta mai putin interesanta?
Sa fii adult e plictisitor?! Oare chair e plictisitor?:)) Ceva imi spune ca osa descopar in curand...Poate ca intru putin in filosofia vietii...dar vreau sa inteleg de ce nu putem fi noi insine in fata celorlalti si sa aratam cu adevarat ce simtitm si ce gandim si de ce trebuie sa ne ascundem mereu ...De ce ne temem cu adevarat?
Eu cred ca intotdeauan putem aduce ceva nou...in noi...in ochii celorlalti..chiar daca gandim....si devenim adulti:)

3 comentarii:

  1. poate fi si plictisitor sa fi adult, la fel cum poate fi plictisitor sa fi si altceva (copil, adolescent...)...cred ca cel mai important e sa fi OM in porice moment, indiferent de varsta....asta include tot...parerea mea!
    iar treaba cu a fi sau nu interesant mi se pare o prostie, o fitza, o lipsa de a te remarca prin ceva concret....important e sa fi TU, si doar prin asta sa te faci remarcat!!!

    in fine...as putea 'filozofa' mult pe tema asta:D ai o noua leapsa pe blogul meu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am schimbat foarte mult de cand iti tot citesc ce postezi pe blog, iti multumesc foarte mult, am crezut ca sunt singurul care traieste sub o masca rece :|

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim : Sper ca te-ai schimbat in bine si nu in rau :)

    RăspundețiȘtergere