marți, 10 martie 2009

Simplitate....

"Simplitatea este forma adevăratei măreţii."Francesco De Sanctis


Am observat ca in general oamenii nu cer totusi chiar atat de mult pe cat vor sa para ca cer...Putina afectiune,putina atentie,putin interes...
Chiar daca n ufaci nimic concret pentru ei,dar suni sau faci in asa fel incat sa ajunga un "buna, ce mai faci?" pentru ei inseamna ceva important...Cum sa n ucrezi ca exista speranta?Cum sa nu crezi ca poate totusi lumea nu e chiar asa rea si indiferenta cand vezi ca gesturi minore aduc zambete?
Pai si atunci va intreb,de ce sa nu incercam sa aducem zambete?De ce sa nu incercam macar noi,cei care constientizam toate astea sa fim noi cei care iau atitudine...si de ce sa nu fim noi cei care schimba ceva?
....


Simplitatea cuvintelor si a zambetelor ...sunt ca simplitatea marii si a muntilor... a apei si focului...atat de simple si de dragi,si totusi atat de greu de inteles...mircolul vietii consta tocmai in simplitate:)

2 comentarii:

  1. imi place cum vezi tu lucrurile...imi place sa cred ca ai dreptate

    poate nu chiar intamplator eu "m-am indragostit" de LUCRURI SIMPLE, melodia lui Brenciu...d'aia e si pe blog :D

    ma tem doar ca nu sunt prea multi cei care gandesc asa, si chiar daca 'noi' incercam sa luam atitudine, nu vom fi intelesi in totalitate...dar speranta nu moare niciodata, nu?

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Razvan:sunt multi cei care gandesc ca "noi" :)
    doar ca n u vor sa recunoasca...dar ..la un moment dat pot fi "facuti" sa recunoasca..si pot da o mana de ajutor celor care au nevoie...de sentimente:)

    RăspundețiȘtergere