joi, 28 mai 2009

Aberatii

Se aude cu ecou sunetul ceasului. Dimineata din nou...Cu ochii impaienjeniti verifica ora.E ora 6. Isi afudna capul in perna si spera la inca 5 minute de somn.
Alarma suna din nou.Imbufnata se ridica din pat.Cu parul ravasit se indreapta spre baie.Un dush caldut si o ceasca de cafea.
Apa curge usor,o racoreste si o invioreaza.Cu prosopul pe ea si cu cateva picaturi rebele se indreapta spre bucatarie.Cafeaua e gata.Priveste lichidul negru cu aburi si zambeste mirosului dulce-amarui.Tot ce ii trebuie pentru a fi fericita.
Cu ce se imbraca azi? Deschide sifonierul si toate hainele cad peste ea.Se uita socata.Priveste in jur.Dezordinea din camera e uimitoare.In ultimele zile n ua avut nici chef si nici timp pentru curatenie.Se gandeste cu stupoare ca ar fi cazul sa faca un pci de ordine.Aprinde laptopul,pune muzica ,deschide messengerul si pune un status cu "Busy". Cu aspiratorul intr- o mana si cu carpa de sters praful in cealalta e pregatita de atacul contra mizeriei. Treaba merge destul de usor.Gandurile parca sutn si ele curatate de praf.Curatenia e gata! Cu gandurile oarecum ordonate se indreapta spre buctarie.Frigiderul e gol. E clar! E ca si cum ar fi o zi pierduta.Azi trebuei sa se ocupe de gospodarie.Incepe sa rada. Un sunet strident se aude la calcualtor.Iar "Buzz".Probabil vreun coleg ceva care iar nu stie de capul lui. Oftand se indreapta spre calculator. Surprinsa observa ca nu este nici un coleg. E doar un alt "ID" necunoscut. Se hotaraste sa ignore persoana in cauza ,dar ...pe ecran apare un "buna, ce mai faci Angel?" .Se incrunta putin ,neintelegand foarte bine. Cu degetele pregatite pe taste vrea sa scrie ceva,dar "prietenul" necunoscut nu o lasa. "Am auzit ca iti plac fluturii verzi si ma gandeam ca poate vrei sa colectionezi o pereche." Socata mai citeste inca odata. Nu intelege nimic. Reuseste sa scrie totusi. "Despre ce vorbesti? Nu inteleg.Si cien naiba esti?" ." :)) Un pic confuza scumpo? Acum o sa fii si mai mult. Simpatic blogg." ":O Ce blogg? Nu pricep nimic!!!" " Angel ,draga mea, sunt un fan doar , nu te panica, mai vorbim,am trecut doar sa te salut ,te-am pupat,bafta;)" ..."prietenul" devien offline. Zapacita incearca sa priceapa ce a fsot asta. Cauta id-ul dar nu gaseste mai nimic despre el. Ar vrea sa stie cine e ,si cum ,cum naiba de stie ca ea este fata cu fluturii verzi. Cu inima bubuindu-i in piept timp de osaptaman cerceteaza atat blogg-ul cat si mess-ul ,dar "prietenul necunoscut" refuza sa isi faca aparitia. Dezamagita se gandeste ca totul a fost o gluma a prietenilor ei ,dar priemeste un mail de la "prietenul necunosut".


" Nu poti scrie decat atunci can esti in preajma unor fluturi verzi.Nu poti desena cuvinteel decat daca ei danseaza jocul seductiei in jurul tau. Fugi de ei cu toata inima ,dar nu uita ,zborul lor e singurul care te vidneca de toate ranile pe care le ai".

Incearca sa fuga de mesaj si inchide ochii.Ar vrea sa stie scopul mesajelor si sa stie cine e persoana in cauza. Alege totusi solutia de a nu raspunde mesajului.
A doua zi primeste un nu mail.

" Ignori mesajul asa cum faci si cu EL? Doar ca sa nu imi dai "satisfactie"? "

Mainile incep sa-i tremure.E imposibil !
Refuza sa raspunda,refuza sa intrebe. La facultate e ganditoare si putin ciudata. Prietena ei e foarte ingrijorata.I-a povestit intamplarea si ea a spus ca daca e EL nu intelege de-a e se joaca.Dar nu asta ar fi problema.Problema ar fi ca el stie ,stie care sunt sentiemntele ei fata de el...Stie ca ea e vulnerabila in fata lui si asta o infurie.Stie ca seara va gasi din nou mesaj de la el.

" De ce esti trista scumpa mea? Stii prea bine ce ai de facut ...De ce mai stai pe ganduri? Renunta la orgoliu si totul va fi bine!"

De data asta furia ii intuneca judecata.Incepe sa scrie:
" :))) Draga "prieten necunoscut" ,
Am impresia ca ai cam mult tupeu si ca iti dai cma mult cu parerea.Nu ma cunosti! Te rog ,nu ma mai irita atat.E problema mea ce fac .Nu inteleg care e scopul mesajelor tale si ,sincer nici nu ma intereseaza.Renunta la ele!Nu au nici un efect. "

Un replay apare imediat:
"Esti sigura ca asta e ceea ce vrei? Poate ca e ultima sansa si ultiam incercare..."

" DA!!!"
....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu