joi, 23 aprilie 2009

O pagina de jurnal...


Sunt mii de ganduri ce imi trec prin minte...Mi-e dor de tot ce inseamna copilarie.Imi privesc prietenii,fostii colegi si realizez cat de mult s-au schimbat.De ce ? Intervine viata necrutatoare si ne modifica substanta noastra de copii,ne maturizeaza si ne transforma sufletele pline de culoare in curcubee gri!
Sunt legata de tot ce mi-a fost benefic in trecut.Ma obsedeaza marea.Acum mai mult ca niciodata vreau sa ajung sa o vad.Cantecul ei e permanent in mine.Ca o sirena ma ademeneste cu mirosul si sunetul ei inimitabil!Vreau sa ma curat de toate problemele ce s-au strans in jurul meu.Vreau sa ma purific de tot ce insemna malefic!
Indiferent de ce se decid cei din jurul meu eu ma voi urca in tren si imi voi indrepta pasii spre nisipul fin...Nu imi pasa ca voi fi singura!Nu imi mai pasa de nimic in momentul asta.Nu vreau decat sa treaca mai repede saptamana urmatoare.
Timpul ...clipa...viata...cele mai relative lucruri existente...Lucruri?Nici macar lucruri...cele mai relative ...conceptii...

2 comentarii:

 1. cred ca cel putin timpul e mai mult decat un concept...eu am o problema personala cu timpul...un conflict interior...

  " Te porţi de parcă nu există decât plăcere infinită şi timp fără sfârşit. De unde să ştiu că aşa va fi?
  Teoretic vorbind ai dreptate. Timp fără sfârşit.
  În practică însă şi tu şi eu purtăm la mână ceasuri."

  DRUM BUN catre MARE!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Razvan:Multam fain! Sa ai o zi superba:*

  RăspundețiȘtergere